İletişim Hattı +90 312 328 76 00
Tüm Haberler

Genç Kalecikliler Futbol Turnuvası Başlad

  • 19.10.2021
  • feyza
Genç Kalecikliler Futbol Turnuvası Başladı

Pursaklar’da faaliyet gösteren Genç Kalecikliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 11. Kalecik ve Köyleri arası düzenlenen futbol turnuvası açılış töreni ile başladı. Açılış Törenine; Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ak Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Pursaklar Belediye Başkan Vekili Ahmet Öztürk, Başkan Yardımcısı Hamdi Kesgin, Belediye Spor Kulübü Başkanı Halil Turhan, Belediye Meclis Üyeleri Harun Öztürk, Arif Gümüş, Seyit Karataş, İsmail Bayraktar, Muhtarlar İsmail Aşan, Mustafa Onat, PURESDER Başkanı Nihat Yavuz,  Kalecik Köy Dernek Başkanları ve takımlar katıldı.Genç Kalecikliler Dernek Başkanı Gökhan Balcı konuşmasında derneğin bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra, turnuva hakkında şunları söyledi;Futbol turnuvası açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kuran tilaveti ile devam eden turnuva törende Ankara Kulübü Seğmenleri de bir gösteri yaptı. Dernek Başkanı Gökhan Balcı, Ak Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin birer konuşma gerçekleştirdi.Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin açılışta yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin altını çizerek şu ifadelere yer verdi;“2009 yılında başlatmış olduğumuz Kalecikliler ve köyleri arası futbol turnuvamızın bu yıl onbirincisini düzenliyoruz. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl yapamadığımız turnuvamızı bu sene 14 takımın katılımıyla gerçekleştireceğiz. A ve B grupları olarak iki grup halinde yapılacak turnuvamıza katılan takımlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde bir turnuva geçirmelerini temenni eder, tüm katılımcı takımlarımıza başarılar dilerim. Turnuvamızın gerçekleştirilmesinde desteklerini esirgemeyen Kalecik Belediye Başkanımız Dr. Duhan Kalkan’a, Pursaklar Belediye Başkanımız Ertuğrul Çetin’e, sponsorlarımıza ve köy derneklerimize teşekkür ediyorum” dedi.Açılış töreni; İlçe Başkanları ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e Dernek Başkanı Gökhan Balcı tarafından forma hediye edildi. Açılış töreni turnuvaya katılan takımların kura çekimlerinin ardından sona erdi.“Kalecik ve Köyleri arasında düzenlenen futbol turnuvasının en başta sakatlık olmadan bitmesini arzuluyoruz. Centilmenliğin üst seviyede olduğu, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir turnuva olmasını temenni ediyorum. Turnuvaya 14 takım katılım sağlamış, inşallah ilerleyen yıllarda daha fazla takımın katılacağı turnuvalar olur. Katılan tüm takımlara birlik, beraberlik ve centilmenlik içerisinde turnuvayı tamamlamalarını arzu ederek başarılar dilerim” dedi.
Açılış töreni; İlçe Başkanları ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e Dernek Başkanı Gökhan Balcı tarafından forma hediye edildi. Turnuvaya katılan takımların kura çekimlerini açılışa katılan misafirler gerçekleştirdi. Turnuva açılış müsabakası Kızılkaya - Eskiköy köyleri arasında yapıldı ve başlama vuruşunu Kalecik Ziraat Odası Başkanı Ömer Şahin yaptı.
  • Genç Kalecikliler Futbol Turnuvası Başlad
  • Genç Kalecikliler Futbol Turnuvası Başlad
  • Genç Kalecikliler Futbol Turnuvası Başlad
  • Genç Kalecikliler Futbol Turnuvası Başlad
  • Genç Kalecikliler Futbol Turnuvası Başlad
  • Genç Kalecikliler Futbol Turnuvası Başlad
  • Genç Kalecikliler Futbol Turnuvası Başlad

Genç Kalecikliler Derneği Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam